Измена на правилници за начин на плаќање

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ги превземете измените на правилниците за плаќање во примарна и стоматолошка здравствена заштита.

6. Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита 14 од 2018

5. Правилник за плаќање во примарната стоматолошка здравствена заштита 14 од 2018

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари