Соопштение бр.19

Почитувани членови на ЗПЛРМ,

Ве известуваме дека на ден 16.10.2010 (сабота), во 13:00 во просториите на Даре Џамбаз – Скопје, ќе се одржи состанок со членството од Скопје.

Теми кои што ќе се разгледуваат на состанокот:

– Запознавање со новото претседателство

– Договарање на понатамошна стратегија на делување

– Известување за електронската картичка

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари