Средба со директорот на ФЗОМ

Почитувани колеги,

а ден 01.09.2017 година се реализира средба меѓу Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова и Директорот на ФЗОМ Ден Дончев.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари