Потреба од доктор специјалист

ПЗУ Поликлиника Медика Плус-Скопје, има потреба од доктор специјалист-интернист за работа на неопределено време.

Аплицирање на следната електронска пошта info@medikaplus.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари