Работен состанок во просториите на ЛКМ – тема ценовник на ИСОС

Почитувани колеги,

На ден 06.07.2017 година се реализираше работен состанок во просториите на ЛКМ, меѓу претставници на Институтот на сметководители, Претседателот на ЛКМ, Претседателот на ЗПЛРМ, Претседателот на стоматолошка комора, Претседателот на
Фармацевтска комора, Претседателот на здружение на приватни стоматолози и Претседателот на здружение на приватни аптеки.

Сите страни си ги кажаа своите аргументи за и против новиот ценовник на ИСОС.
Ќе следат и други средби на истата тема.
Ќе се потпише Меморандум за соработка помеѓу сите страни.

Со почит
Др Лили

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари