Право на итна и неопходна здравствена заштита на осигурените лица на ФЗОМ во странство

Почитувани,

На следниот линк можете да го превземете соопштението од ФЗОМ.

Soopstenie dvojazicen obrzec 28-6-2017-1

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари