Специјална понуда од KIA Motors

Со големо задоволство Ве информираме дека Киа Моторс Мацедониа како импортер на KIA MOTORS, во дел од својата стратегија, одлучи да воведе специјални попусти за членовите на Здружението на приватни лекари во Македонија.

Напомена: Попустот важи само со приложување на уплатница за уплатена годишна членарина за ЗПЛРМ!

Поточно секој член на Здружението на приватни лекари, има можност да купи нов КИА автомобил по специјални услови и цени! Висината на попустот зависи и од типот на избраното возило. Доколу во моментот има актуелна кампања, попустот се зголемува.

Исто така, понудата важи и за возила од јапонскиот бренд – DAIHATSU.

Ве покануваме во нашиот салон на ул.Перо Наков бб. (спроти фабрика МЗТ) во Скопје секој работен ден од 8 – 18.00 часот. Можете и да закажете тест возење за период од 24 часа.

Во надеж за соработка Ве поздравуваме.

Дополнителни информации можете да добиете на нашата интернет страница

www.kiamotors.com.mk

Лица за контакт

И.Исајловски      моб. 070/515-432

isajlovski@kiamotors.com.mk

Б.Младеновски  моб. 070/350-597

mladenovski@kiamotors.com.mk

А.Миленковска  моб. 070/350-598

milenkovska@kiamotors.com.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари