Известување за членарина и работилници 2017

Почитувани колеги,

Оваа година, Управниот одбор на ЗПЛРМ донесе одлука за работилниците да се уплаќа по 2.400 денари наеднаш како членарина.

Уплатницата можете да ја превземете на следниот линк:

Uplatnica ZPLRM Godisna Clenarina

Со почит,
Управен Одбор на ЗПЛРМ

Коментари (2)

 

  1. Вегим Жаку напиша:

    Поздрав колеги,
    Дали со ова уплата се сметат уплатени и работилниците, или тие треба дополнитрелно да се уплатат?
    Поздрав

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари