Работилници 2017 – Охрид

Почитувани колеги,

На 24.02.2017 во просториите на Црвен Крст Охрид ќе се одржат работилници на теми Дијабетска ретинопатија и Дијабетска нефропатија. Во 13:00 доктори од Охрид и една половина доктори од Ресен. Во 14:30 доктори од Струга и втора половина доктори од Ресен.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари