Состанок со претставници од Мој Термин и ФЗОМ

Почитувани колеги,

На ден 29.01.2017 година Управниот Одбор на ЗПЛРМ одржа состанок на кој беа поканети и претставници од МОЈ ТЕРМИН и ФЗОМ.

Новина од 01.02.2017 година – ќе биде поставен електронски регистар на МОЈ ТЕРМИН – За дијабет.

Повеќе не е потребно да се пријавуваат на хартиени обрасци дијабетичарите, туку електронски. Еднаш годишно.

Ќе следат електронски регистри и за другите хронични незаразни болести.

Со почит

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари