Известување од Кодекс

Почитувани,

достапна е интервентна верзија од софтверот Prima MEDICA со која се решава проблемот за најава во Мој Термин, што се појави денес попладне поради безбедносен упад.

За да ја преземете новата верзија потребно е:
• да ја рестартирате апликацијата на главниот компјутер
• при вклучување на апликацијата да не се прави Автентикација во Мој Термин т.е. второто прозорче за најава да го исклучите без да внесувате корисничко име и лозинка (ова само еднократно, за да може да ја преземете новата верзија)
• По преземањето на верзијата, понатаму продолжувате со работа како и претходно.
Благодариме на разбирањето и соработката!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари