Потрошувачка на лекови на рецепт на товар на ФЗОМ преку аптеките во 2016 година

Почитувани,

На следните линкови можете да го превземете соопштението и презентацијата за потрошувачка на лекови на товар на ФЗОМ за 2016 година.

Соопштение за 2016 Потрошувачка на лекови

Презентација потрошувачка на лекови 2016

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари