Медицинка сестра бара работа

Почитувани колеги,

Доколку имате потреба од медицинска сестра, на следниот линк можете да го превземете ЦВ-то на Ангела.

CV Angela

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари