Препораки за заштита од студено време – матични лекари и население

Почитувани,

Согласно ниските температури и студениот бран класифициран како ниво на алерт 1, потребно е да се спроведат препораките за заштита од ниските надворешни температури согласно акциониот план за превенирање на последиците од студените бранови врз населението на РМ.

Како против студеното време – препораки за матичните лекари

Препораки за студено време за население

Ранливи групи на население за време на студен бран

Акционен план студен бран

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари