Работилници за аптеки во организација на ФЗОМ и Фармацевтска комора на Македонија

Почитувани коолеги,

Во врска со дописот од ФЗОМ со бр. 14-9032/1 од 27.05.2011 година, Ве известуваме дека ФЗОМ и Фармацевтската комора на Македонија организираат заеднички работилници за аптеките во текот на месец јуни 2011-та година.

Првите работилници ќе се одржат во Скопје во следниве термини:

Предавална бр.2 на Фармацевтскиот Факултет во Скопје на 09.06.2011 година во периодот од 14 до 18 часот (една група од 14 до 16 часот и втора група од 16 до 18 часот).

За останатите два датуми кои ќе бидат договорени, ќе бидете навремено известени.

Ве молиме за номинација на претставници на Лекарската комора на Македонија кои би учествувале во овие работилници во интерес на заедничката соработка.

За повеќе информации и соработка Ви стоиме на располагање.

Контакт лице ФЗОМ: Кристина Тошевска, 02/3289 007, 3289 092

Со почит,

Kristina Hristova
Sektor za farmacija, Direktor
Fond za zdravstveno osiguruvanje na Makedonija
Ul.Makedonija bb, 1000 Skopje
mob. 0038976454090
tel.0038923289091

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари