Известување од Министерство за здравство по однос на здравствена заштита на лица бегалци и лица по супсидијарна заштита

Кликни за зголемување

Кликни за зголемување

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари