Соопштение бр.7

Претседателот на ЗПЛРМ заедно со двата потпретседатели и колегата Милорад Ристески кој е во првостепената комисија за казни при Фондот, направија план за посета на градовите низ Македонија и одржување на состаноци со членството од приватниот сектор.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари