Соопштение бр.4

Побарано е прием кај Директорката на фондот Г-ѓа Маја Парнаџиева Змејковска. Во рок од два дена е добиен прием на кој од страна на Д-р. Лилија Чолакова Дервишова беа образложени моменталните проблеми на ниво на здружение. Предаден е документ со 3 барања:

1.      Промена на режим на лекови

2.      Симнување на неколку лекови од болничката листа кои сега се симнаа на товар на докторите

3.      Колегите кои сеуште дежураат по 24 часа како што е во Струмица, Делчево, Берово и каде што има брза помош, да престанат да дежураат.

Усно е побарано поредовна исплата на паричните надоместоци кон приватниот сектор

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари