Службен весник на РМ бр. 136 од 03.10.2013

Во базата на прописи од “Службен весник на РМ” бр. 136 од 03.10.2013 објавени се следните прописи:

• ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНАТА СПОСОБНОСТ, НАЧИНОТ НА УТВРДУВАЊЕ И ПРОВЕРКИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА РЕДОВЕН И ВОНРЕДЕН ЗДРАВСТВЕН ПРЕГЛЕД НА ДРУГИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧКИ РАБОТНИЦИ

• ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ФИЗИЧКАТА И ПСИХОЛОШКАТА СПОСОБНОСТ, НАЧИНОТ НА НИВНОТО УТВРДУВАЊЕ, ПРОВЕРКИТЕ И РОКОВИТЕ ЗА РЕДОВЕН И ВОНРЕДЕН ПРЕГЛЕД НА МАШИНОВОЗАЧ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари