Понуда за осигурување од професионална дејност

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ја превземете понудата за осигурување од професионална одговорност од Фортис Про осигурување.

Opsti uslovi za profesionalna odgovornost 26 05 2010

Posebni uslovi za LEKARI_07_11_2012 MKD

Понуда ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари