Апел до специјалистите од приватниот сектор за „Мој Термин“

Почитувани колеги,

Министерството за здравство упати апел до специјалистите од приватниот сектор кои имаат договор со Фондот за здравство-сите да се пријават на

mojtermin@zdravstvo.gov.mk

за да добијат кориснички имиња и лозинки, но и упатства за да си креираат термини. За да можат матичните доктори да ги упатуваат пациентите. Ве молиме сите да се пријавите на наведениот линк.

Со почит

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари