Состанок во ФЗОМ 25.03.2013 – електронско закажување

Почитувани колеги,

За многу кратко време ќе можеме да закажуваме на повисоко ниво -електронски- преку нашите софтверски програми. Сите програмери ќе имаат состанок со ФЗОМ во понеделник во 15 часот во просториите на Фондот во Скопје. За таа цел, Ве замолувам да ги известите Вашите програмери да присуствуваат на овој состанок.
Постои и апликација преку која можете да видите како оди електронското закажување:

mojtermin@zdravstvo.gov.mk
www.mojtermin.mk

а за се што ќе забележите или да имате проблем или сакате да дадете сугестија ќе можете преку следниот мејл
servisi@zdravstvo.gov.mk

Со почит

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари