Распоред на работилници – Тетово

Почитувани колеги,

Работилниците во Тетово ќе се одржат во ресторан “Пастрмка“ – спроти основното училиште “Лирија“ по следниов распоред:

1. 16.02.2013 – Употреба на антимикробни средства

2. 23.02.2013 – Кардиоваскуларни заболувања

3. 02.03.2013 – ХОББ

4. 09.03.2013 – Анксиозни и депресивни состојби

Предавањата ќе бидат од 10:00 – 12:00

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари