Распоред на работилници – Струмица

Почитувани колеги,

На 16.02.2013 во Струмица ќе се одржи работилница на тема Употреба на антимикробни средства.

На 02.03.2013 ќе се одржи работилница на тема ХОББ.

На 23.03.2013 ќе се одржи работилница на тема Кардиоваскуларни ризици и превенција.

На 30.03.2013 ќе се одржи работилница на тема Анксиозни и депресивни состојби.

Предавачи:

Др. Зонка Јаневска
Др. Вања Бурназ
Др. Елица Станишлевиќ
Др. Ели Шулева Јанева
Др. Киро Шопов

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари