Работилница – Гевгелија 16.02.2013

Почитувани колеги,

Работилницата по кардиоваскуларни ризик фактори за слушателите од Гевгелија и Валандово ќе се одржи на 16.02.2013 (сабота) со почеток во 10:00 во ОУ Ристо Шуклев Негорци. Групата ќе брои 32 слушатели.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари