Распоред за работилници – Велес

Почитувани колеги,

Распоредот за работилници за Велес е следниот:

1. Анксиозни и депресивни состојби термини: 16.02.2013 и 23.02.2013 од 10:00

2.Рационално препишување на антибиотици термини 02.03.2013 и 16.03.2013
Предавачи Др Лиљана Христова и Др Горан Богатинов

3.Кардиоваскуларни ризици и превенција термини: 13.04.2013 и 20.04.2013
Предавачи Др Лиљана Пренџова и Др Ангел Стефанов

4. ХОББ термини: 11.5.2013 и 18.05.2013
Предавачи Др Ненад Коциќ и Др Павлина Велкова

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари