Распоред за работилници – Прилеп

Почитувани колеги,

Прва работилница ќе биде Рационално препишување на антибиотици, термини:

02.03.2013
10.03.2013
23.03.2013

Втора работилница ќе биде Депресии и анксиозни состојби, термини:

06.04.2013
13.04.2013
21.04.2013

Работилниците ќе се одржуваат во КМЕ центарот во Здравствен Дом Прилеп од 10:00 часот

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари