Работилници – Кардиоваскуларни ризик фактори – Охрид

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ги погледнете списоците на учесниците на работилниците – Кардиоваскуларни ризик фактори за докторите од Охрид и Струга. Истите ќе се одржат на 24.02.2013 во просториите на Црвен Крст – Охрид. Почетокот на работилницата за едната група од 42 доктори е во 09:00. Почетокот на работилницата за другата група од 38 доктори е во 13:00.

Список Охрид

Список Струга

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари