Предавања ХОББ и Рационална употреба на антибиотици

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ги превземете предавањата за ХОББ и за Рационално употреба на антибиотици.

Предавање ХОББ

Предавање Рационална употреба на антибиотици

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари