Работилница – Рационално препишување на антибиотици

Почитувани колеги,

На 26.01.2013 во Битола, локација Виша Медицинска Школа ќе се одржи работилница – “Рационално препишување на антибиотици“.

Списокот на посетители на оваа работилница можете да го превземете на следниот линк:

Работилница Битола 26.01.2013

Исто така, сакаме да Ве известиме дека наскоро ќе се овозможи секој да се пријавува за работилниците.

На истите, секој посетител треба да носи уплатница со платена членарина кон ЗПЛРМ за едно тромесечие во износ 1.200,00 денари.

Работилниците ќе се изведуваат во повеќе градови низ Македонија, со една цел да се намалат патните трошоци за нашите колеги.

Градови во кои ќе се одржуваат работилници: Куманово, Скопје, Гостивар, Тетово, Кичево, Охрид, Дебар, Велес, Кавадарци, Штип, Кочани, Струмица, Прилеп и Битола.

За подетални информации, контактирајте ги координаторите од Вашиот град.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари