Одлука за изменување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да ја превземете одлуката за изменување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови кои се на листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ, објавена во Службен весник бр.164 на 24.12.2012. На веб страната на ФЗОМ објавен е новиот шифрарник на лекови.

Одлука за утврдување на референтни цени на лекови 164 од 2012

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари