Матичните лекари влегоа во војна со специјалистите

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ги превземете написите од дневните весници Фокус и Ден каде што претседателката на ЗПЛРМ даде коментар за ситуацијата.

Матичните лекари влегоа во војна со специјалистите

Матичните лекари им го возвраќаат ударот на штрајкувачите

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари