Одлука за утврдување на референтни цени на лекови и одлука за измена на листа на лекови

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ја превземете Одлуката за утврдување на референтни цени на лекови и Одлуката за измена на листата на лекови кои паѓаат на товар на фондот, објавени во Службен весник бр.159 на 15.12.2012. Согласно измените во Одлуката за утврдување на референтни цени на лекови, на веб страната на ФЗОМ е објавен новиот шифрарник на лекови.

Одлука за утврдување на референтни цени на лекови 159 од 2012

Листа на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ 159 од 2012

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари