Акционен план за заштита на здравјето на населението во Р. Македонија од штетните ефекти на студените бранови и студеното време

Почитувани колеги,

На следните линкови можете да ги превземете поканата и агендата за Акциониот план за заштита на здравјето на населението во Р. Македонија од штетните ефекти на студените бранови и студеното време.

Покана акционен план

Агенда 20.12.2012

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари