Инфо билтен 2/2010 ФЗОМ

Почитувани,

Со цел подобро да Ве запознаеме со работата на ФЗОМ, одлучивме преку кратки содржински теми во Инфо билтен да Ве информираме за работата на ФЗОМ.

Инфо билтенот е во електронска форма во .pdf формат за кој се надеваме дека ќе прерасне во пракса која ќе наиде на одобрување како од здравствените работници во РМ, така и од осигурениците.

Истовремено, ФЗОМ Ве замолува Инфо билтенот да го препратите до Вашите вработени/соработници/засегнати страни во здравството.

Инфо билтенот 2/2010 се наоѓа во Превземања или може да го симнете преку следниов линк:Инфо билтен 2/2010

Коментари (2)

 

  1. Anonimen напиша:

    Do sega vo zivotot ne sum videl po crn bilten

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари