Конкурс за специјализација по семејна медицина и доедукација

Почитувани колеги,

во Дневник со дата 30.11.2010 има конкурс за прием на кандидати за специјализација по семејна медицина и за доедукација на здравствени работници-избрани лекари.

Конкурсот можете да го превземете во делот Превземања или на следниот линк: Конкурс за специјализација и доедукација

Повелете на страницата www.medf.ukim.edu.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари