Барање за прием кај Премиерот на РМ

Б а р а њ е
За прием кај Премиер на Влада на РМ
Од Здружение на приватни лекари на РМ

Почитуван Г-дин Премиер

Заради проблеми во приватното здравство Ве замолуваме да издвоите време,за да можеме искрено да Ве информираме за истите.

Претставници кои замолуваме за прием кај Вас

Др Лилија Чолакова Дервишова –Претсетдател на ЗПЛРМ
Др Влатко Симоновски-Потпретседател за секундарно здравство
Др Мевлудин Куч-Потпретседател за примарно здравство
Др Милорад Ристески-претставник на гинеколози

Со почит
Претседател на ЗПЛРМ
Др Лилија Чолакова Дервишова

15.08.2012

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари