Реакција од Д-р. Стоје Стојмановски Фокус бр.803 од 19.11.2010

Во делот Превземања или на следниов линк Фокус бр.803 од 19.11.2010 можете да ја најдете реакцијата на Д-р. Стоје Стојмановски.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари