Соопштение бр.24

На ден 21.11.2010, претседателството на ЗПЛРМ го посети членството во Охрид и Ресен.

Во Охрид беше присутна и претставничката од Струга.

Целта беше да се информираат колегите за се што е сработено во изминатите месеци, да внимаваат на режим на препишување, да ги информираме што ќе се бара да се промени во следните преговори.

Во двата града интересот беше голем кај колегите и се поставија повеќе прашања,задоволството беше обострано заради остварените средби.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари