Закон за работни односи – Пречистен текст

Во последниот број на “Службен весник на РМ” бр. 52 од 23.04.2012 е објавен Законот за работни односи – пречистен текст.

Кој сака да си ги знае своите права и обврски и правата и обврските на своите вработени од работниот однос за да не доаѓа во судир со законот, добро е да го прочита заради запознавање како би избегнал проблематични ситуации.

Со почит,

Адвокат Сутинов Гроздан

Коментари (2)

 

  1. Др Младеновдска напиша:

    Како може да дојдам до “Службен весник на РМ” бр. 52 од 23.04.2012, во кој е објавен Законот за работни односи ?

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари