Измени на закон за здравствено осигурување

Почитувани колеги,

Прочитајте службен весник на РМ број 26 од 21.2.2012 година – се однесува на Закон за здравствено осигурување – има измени кои нас не интересираат и засегаат.

Измените можете да ги симнете на следниот линк:

Измени на законот за здравствено осигурување

Коментари (5)

 

 1. doktor po opsta med. напиша:

  Почитувани,
  Дали матичните лекари-концесионери задолжително треба своите пациенти да ги праќаат кај специјалистите во склоп на здравствениот дом каде што работат или може на барање на пациентот да издаваат упати за други специјалистички ординации и приватни лабаратории кои имаат склучено договор со фондот?

 2. lekar напиша:

  Kolegi navistina vi blagodaram za odgovorite i ve pozdravuvam

 3. lekar напиша:

  Kolegi dali ste videle obavestuvanje na veb strana na fzo za edukacija za kriteriumi za boleduvanja ne mi e jasno koj treba da prisastvuva i sto se ti kratenki Vlk i plk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари