Алгоритам за дијагностика на малигна лимфаденопатија

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да го превзмете новиот алгоритам на дијагностика на малигна лимфаденопатија кој е ажуриран од страна на Здружението за Хематологија на Македонија за потребите на пациентите во тек на пандемијата со Covid -19.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари