Дали приватното здравство повторно ќе биде заборавено?

Министерот за здравство најави повторно зголемување на платите во јавното здравство. Тоа е за поздравување, но имаме прашање: Дали приватното здравство повторно ќе биде заборавено???

ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари