Онлајн дискусија на тема Ковид-19 и црн дроб

Почитувани,

Лекарската комора на РСМ, ги поканува докторите на онлајн  дискусија на тема “Ковид – 19 и црн дроб “, во петок, 19.02.2021 година во 12,00 часот.

Во дискусијата активно ќе бидe вклучена и д-р Бети Тодоровска од ЈЗУ УК за гастроентерохепатологија, Скопје.Линк за поврзување :

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/91894454518?pwd=VkY2VFprQ1ZMdEZObnVFc200d1JSQT09Meeting ID: 918 9445 4518

Passcode: CrnDrobЛКРСМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари