Вакцинација за матични лекари

Почитувани,

На линкот подолу поставена е апликација за пријавување за вакцинација за вработени во ПЗУ – матични лекари (општа медицина и гинекологија), аптеки, лаборатории и специјалистички ординации.


Ве молиме да го споделите линкот, со цел да се пријават сите заинтересирани. Со регистрацијата се смета дека се пријавени за вакцинација, нема потреба од регистрација на друго место.
За сите следни чекори ќе бидете навремено известени.
Рокот за пријавување е до 23.02.2021 г.

Со почит,

ЛИНК ЗА ПРИЈАВА: https://vakcinacija.mk/pzu/

Мој Термин
Министерство за здравство –
Управа за електронско здравство Скопје
ул. 50та Дивизија 14А, 1000 Скопје
02-15-444

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари