Запознавање со член 339 од законот за безбедност во сообраќајот

Почитувани колеги,


На следниот линк можете да го превземете Член 339 од Законот за безбедност во сообраќајот со цел да се запознаете со оваа обврска на здравствените установи и да преку министерството за здравство постигнете да таа се исполнува на начин наједноставен за вас, без одземање на значително време.

Со почит
Др. Димитар Димитриевски
Комисија за здравство на СЗПМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари