Реализирана средба помеѓу Министерот за здравство и ЗПЛРМ

Почитувани колеги,

На ден 11.02.2021 се реализираше средба меѓу Министерот за здравство и Претседателот на ЗПЛРМ.

Тема тековни проблеми.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари