Писмо до членовите на групите ЛКМ од 19.10.2010

Во продолжение можете да го превземете писмото до членовите на групите испратено од Лекарска Комора на Македонија.

Линк: pismo do clenovite na grupite 19.10.2010.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари