Ако сте ковид-пациент и не ви направат бесплатно ЦРП или Д-димери со упат од матичен, пријавете во Фондот за здравство

Целата статија можете да ја прочитате на следниот линк:

https://www.fakulteti.mk/news/11012021/ako-ste-kovid-pacient-i-ne-vi-napravat-besplatno-crp-ili-d-dimeri-so-upat-od-matichen-prijavete-vo-fondot-za-zdravstvo?fbclid=IwAR25bz0IMjWSjfeaB87qP79YjtveROtUQLRma-lRu8_SVZfodPL0WTz7Y0U

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари