Воведување на нов образец ЛУ1-Ковид 19

Почитувани,


Управата за електронско здравство го извести Фондот дека во Националниот систем Мој Термин е имплементиран новиот образец за упат ЛУ1- Covid19 и дека истиот може да се користи. Направени се и промени во веб сервисите на софтверските куќи за што навремено се известени, со цел да ги прилагодат своите решенија.

Со почит

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари